avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitul forfetar

Buna ziua
Am cativa prieteni care si-au suspendat firma pt. ca nu au activitate ... .., cand i-am intrebat de ce au procedat asa mi-au raspuns sa nu plateasca taxe degeaba ... .

Eu din cate stiu taxele sunt cele de pe declarati , iar daca declar ca nu am avut venit pe tremestrul 1 sa zic .. nu platesc nimic. Si impozitul forfetar (adica cel care plateai o anumita suma din castig sau daca suma aceea erea prea mica, plateai minim 500 euro) nu mai exista. E adevarat pt. ca intr-o situatie similara ma aflu si eu. multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:04, 3 August 2011
E adevarat..
In 2011 nu se mai plateste impozit forfetar.
Daca la inchidearea trimestriala ai profit platesti 16% impozit pe profit.
Daca ai pierdere nu platesti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare imp venit micro la dec 2009 id_alyna id_alyna Va rog sa-mi spuneti, daca stiti, daca la dec 2009 se regularizeaza impozitul pe venit micro cu taxa forfetara? Eu asa vad lucrurile: daca 3% pe tot anul e ... (vezi toată discuția)
Impozitul minim MOCANU DOINA MOCANU DOINA Va rog sa-mi spuneti , care este diferenta intre impozitul minim si impozitul forfetar?? Am inteles ca se ai ca baza de calcul cifra de afaceri a anului ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pt pfa Sorelly Sorelly Buna ziua, Am o intrebare: pt SRL, cu cod CAEN 1812 si alte activitati de tiparire se plateste impozit forfetar. Daca renunt la SRL, si trec pe PFA, tot va ... (vezi toată discuția)