Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
vultur1 a scris:
bine ca macar nu mai mergem pe la facultati/locuri de munca, psihologi si medici sa ne dea adeverinte inutile :))
Pai Vultur eu am inteles ca verificarea se face dupa, dar e posibil ca actele sa ti le ceara la dosar dinainte. Cel putin alea cu buna reputatie.Sa asteptam anuntul si atunci vom sti clar ce trebuie sa punem la dosar. Dar altceva e bine in acel anunt si anume faptul ca cei cu vechime s-ar putea sa dea odata cu noi. Pentru ca ei practic aveau doua sanse. Ori daca e in acelasi timp se vor duce pe locurile lor. Pentru ca nu stiu regulamentar ce se intampla daca cel cu vechime dadea la INM lua concursul si ulterior lua examenul si la cei cu vechime si se retragea de la INM. Locul era ocupat de cei sub linie sau ramanea gol ?
xyzt a scris:
Personal mi se pare logica ideea lui Udroiu. Odata ce s-a produs rezultatul cerut de lege, moartea a 2 persoane, nu te mai intereseaza ce se intampla dupa, atata timp cat este vorba despre O SINGURA FAPTA.
Da, @xyzt, dar daca tentativa era absorbita in fapta consumata, persoanele supravietuitoare mai puteau sa se constituie parti vatamate si civile ? Ce faci ai o fapta consumata cu 9 victime ? Cum delimitezi la incadrare ( daca nu o faci si pe tentativa ) cate persoane ai vatamate daca nu retii tentativa ? Poti sa spui ca ai 9 morti ? Pentru ca este consumata ? Consumata inseamna la omor, decesul victimei .
A..Hope, nu am spus din motive de competitie directa cu cei cu vechime :), ci doar ca nu stiu ce se intampla daca cineva cu vechime intra la INM si apoi reuseste la vechime si renunta la locul de la INM.
Ice Helene, sunt sigura ca se va intampla !:)