Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Revin cu intrebarea...poate imi rapunde si mie cineva ?:(
La efectele sentintei penale nedefinitive, Udroiu zice ca, chiar daca sentinata nu e definitiva, sunt executorii dispozitiile referitoare la punerea in libertate a inculpatului arestat ca urmare a revocarii, inlocuirii sau incetarii de drept a masurii arestarii preventive. Eu nu inteleg de ce zice spre ex ca dc se revoca masura, aceasta este executorie, ca stiu ca daca se face contestatie impotriva masurii de revocare, aceasta este suspensiva de executare. Poate fac o confuzie, dar va rog sa ma lamuriti....Si de ce vorbeste numai de revocarea arestarii ca ar fi executorie, si nu ar fi si revocarea masurii obligarii de a nu parasi tara?
Ms frumos!
isis23 a scris:
A..Hope, nu am spus din motive de competitie directa cu cei cu vechime :), ci doar ca nu stiu ce se intampla daca cineva cu vechime intra la INM si apoi reuseste la vechime si renunta la locul de la INM.
Ice Helene, sunt sigura ca se va intampla !:)
ISIS, exact asa se intampla: mai intai aveau sansa sa testeze materia de 3 ori pe an: primavara+INM+noiembrie. Intrau la INM si sigur ca la 2 luni promovau examenul la magistratura si se retrageau din INM lasand locul liber, adica pierdut.
Era foarte avantajos fiindca de regula cei ce merg la magistratura cam cocheteaza cu invatatul, au familii, copii, fug de responsabilitatile din familie de lene invocand "invat, invat!" .
Examenul la magistratura era mai simplut ca INM...
Se vor da deodata.
au familii, copii, fug de responsabilitatile din familie de lene invocand "invat, invat!"