Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
vultur1 a scris:
organul de urmarire penala dispune efectuarea expertizei prin rezolutie sau ordonanta ... cand e rezolutie si cand e ordonanta ??
art.203 - te lamureste.
Parerea mea ca rezolutie motivata.Ca sa fie ordonanta trebuia (dupa mintea mea) la art care reglementeaza expertiza sa scrie despre ordonanta (asa cere 203).Daca nu se prevede expres, este rezolutie motivata
Oare cat timp si cum invata cei care iau peste 9 la acest examen?? Eu simt ca sunt full, ca nu mai pot memora si intelege nimic. #-o Oricat am citit de mult, simt ca nu e suficient. Sunt singura ingrijorata pe-aici? :hammer: Cel putin la procedura penala parca citesc degeaba... :)
Ice Hellene a scris:
Oare cat timp si cum invata cei care iau peste 9 la acest examen?? Eu simt ca sunt full, ca nu mai pot memora si intelege nimic. #-o Oricat am citit de mult, simt ca nu e suficient. Sunt singura ingrijorata pe-aici? :hammer: Cel putin la procedura penala parca citesc degeaba... :)
Helene, este o senzatie !:) Cred ca toti trecem prin asta ! Iar la procedura penala, eu imi iau gandul ca o sa stiu tot. O sa stiu in mare, pentru ca nu poti memora atata amar de informatie.