avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
am o intrebare: pe cererea de inscriere la concursul INM, trebuie sa se completeze cu litere de tipar, fara spatii libere. adica in patratelele alea, trebuie sa scriem fara pauza intre de exemplu, numele si prenumele ?
vultur1 a scris:

Tudorel Toader spune ca infractiunea de hartuire sexuala (fiind infractiune de obicei) poate fi savarsita si in forma continuata... dar eu stiu ca infractiunile de obicei nu pot fi savarsite in forma continuata. :fight:

In ansamblul actelor ce constituie infractiunea de obicei se pot contura grupe de acte, separate in timp, fiecare dintre ele fiind in masura sa probeze obisnuinta, situatie in care trebuie admisa posibilitatea retinerii formei continuate.
:offtopic:Spuneam eu mai in gluma mai in serios ca vom avea nevoie de carnete de partid PSD ca sa intram in magistratura, insa acum incep ca temerile mele sa devina justificate. L-am intrebat pe Danilet daca GARANTEAZA concursurile de la INM de anul acesta in sensul impartialitatii, corectitudinii si neamestecului politic. Raspuns NU GARANTEAZA, ci doar baga mana in foc pentru el personal. E grav daca a dat acest raspuns.
Este clar ca sunt ' asaltati' si cu presiunile pe ei. Si mi-a recomandat sa trec de faza de spectator si sa ne implicam cu totii, pentru ca este atac pe justitie si pe cale de consecinta la statul de drept.
Ne-a recomandat adresa
[ link extern ] /
Fiecare din noi putem face ceva !
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
isis23, utilizator
isis23 a scris:

:offtopic:Spuneam eu mai in gluma mai in serios ca vom avea nevoie de carnete de partid PSD ca sa intram in magistratura, insa acum incep ca temerile mele sa devina justificate. L-am intrebat pe Danilet daca GARANTEAZA concursurile de la INM de anul acesta in sensul impartialitatii, corectitudinii si neamestecului politic. Raspuns NU GARANTEAZA, ci doar baga mana in foc pentru el. E grav daca a dat acest raspuns.
Este clar ca sunt ' asaltati' si cu presiunile pe ei. Si mi-a recomandat sa trec de faza de spectator si sa ne implicam cu totii, pentru ca este atac pe justitie si pe cale de consecinta la statul de drept.
Ne-a recomandat adresa
[ link extern ] /
Fiecare din noi putem face ceva !

Trebuie sa tinem cont de faptul ca, Cristi Danilet a fost consilierul Monicai Macovei.(din cauza asta vede ca e atacat statul de drept)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
scarto, utilizator
Eu ma uit pe Constitutie si pe regulamentele camerelor si pe "miscarile" de "reducere" a unor atributii ale Curtii Constitutionale ( atributii propuse de PSD si acceptate dar care acum nu le mai convin) si pe subordonarea unor institutii, si pe retragerea actiunii de intrerupere a executarii pedepsei a lui Nastase ( pentru ca prefera o admitere a contestatiei in anulare ) si pe faptul ca o hotarare a ICCJ de incompatibilitate a unor deputati nu este pusa in aplicare de Camera deputatilor care considera ca nu este incompatibilitate, si nu trebuie sa fiu consiliera nimanui ca sa vad ca este un atac la statul de drept.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)