Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
,
Ai raspuns corect b). Doar procurorul si inv/inc pot face recurs.
@adrianicet si @andreeas m-ati facut sa caut grilele. In cartea mea rasp. corecte sunt a si b la grila lui adrian si b la grila lui andreeas. Mai verificati si voi raspunsurile.
sim05 a scris:
@adrianicet si @andreeas m-ati facut sa caut grilele. In cartea mea rasp. corecte sunt a si b la grila lui adrian si b la grila lui andreeas. Mai verificati si voi raspunsurile.
ce editie ai? eu am 2 editii. prima din 2009 si a 2-a din 2011 si la grila postata de mine rasp corect este c. mi-am dat seama ca trebuie sa fie greseala ca e prea evident articolul din cod.
andreeas1 a scris:
sim05 a scris:
ce editie ai? eu am 2 editii. prima din 2009 si a 2-a din 2011 si la grila postata de mine rasp corect este c. mi-am dat seama ca trebuie sa fie greseala ca e prea evident articolul din cod.
intrebarea nr. 292, ed 5 (2011), curs selectiv Boroi
M-am uitat si in cartea de teste grile, ed. 2009 si intr-adevar acolo da raspuns corect (gresit zic si eu ) ca fiind c.