avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... una mica despre bacalaureat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

una mica despre bacalaureat

Da, stiu ca ar fi trebuit sa ma pregatesc foarte bine, ca nu e frumos sa trisezi la un examen etc etc dar uite ca sunt in situatia in care la matematica nu am reusit sa iau in conditiile in care la celelalte mai putin de 7 nu am luat si am nevoie de o nota de trecere. As vrea sa nu pierd un an din viata in care as putea face o scoala postliceala de asistente medicale scoala ce nu are nici cea mai mica tangenta cu matematica si nici la profilul meu prea multa matematica nu am facut. Am scris lucrurile astea ca sa nu ma luati la misto si nici sa imi faceti morala. Sper sa ma intelegeti. Sa arunce cu piatra cine nu a copiat sau nu a vb cu colegul din spate la vreun examen.

Eu sau prietena care m-ar ajuta la matematica prin telefon la a doua sesiune de bac riscam ceva in cazul in care suntem prinse? O amenda penala ceva ? Au dreptul in cazul asta sa imi confiste telefonul si handsfree-ul? Mai exact ce mi se poate intampla cel mai rau?

Multumesc anticipat pt raspuns si posibila intelegere.
deci sa inteleg ca genul de activitate pe care am intrepirins-o se poate taxa cu amenda penala? aveti idee pt cunostintele mele generale cam cat e acea amenda? multumesc
FIind vorba de corectarea unei lucrari la metamatica cu raspunsuri prestabilite, daca scrii doar rezultatul FARA a detalia si modul in care ai obtinut acel rezultat la matematica se cheama frauda. Ai copiat doar rezultatul fara se explici si modul de rezolvare a problemei date. O teza este corectata de doi profesori si de un supra corector eventual. Matematica e mai stricata decat morometii....
Exista si ciorne pe care sa faci calcule...
Luni 25 august este proba la matematica. Mult succes ! Lasa ca va fi usor si vei lua acest examen fara sa trisezi.
Viata ti-a dat o lectie si trebuie sa inveti ceva. Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri..."Fiecare este fauritorul propriului sau destin... "
Ultima modificare: Joi, 21 August 2008
ContSters42967, utilizator
depinde ce intelege fiecare prin "obstacol"...in cazul de mai sus obstacolul este reprezentat de politie....daca gasesti un drum fara politie, inseamana ca ala e drumu bun=D>

Alte discuții în legătură

Camere de filmat bac doar intr-un judet andrei12345 andrei12345 Buna ziua! In ultima perioada au fost nenumarate discutii privind bacalaureatul din acest an. In judetul Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean a hotarat ... (vezi toată discuția)
Unde pot citi despre infractiunea de incitare la ura Sever Simion Sever Simion As dori sa aprofundez acest subiect: infractiunea de incitare la ura si sa citesc eventual din jurisprudenta. Sper sa existe... Imi puteti va rog recomanda ... (vezi toată discuția)
Instigare ura rasiala john1234 john1234 ce se intampla daca folosesti cuvinte obscene tip <cioara borata, tigan borat> pe un forum online? ar putea fi considerata infractiune? (vezi toată discuția)