avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... cum imi sterg msg din FORUM
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

cum imi sterg msg din FORUM

CUM IMI STERG MSG DIN FORUM
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:14, 8 August 2011
Mesajele postate in forum nu se sterg. V-ati asumat responsabilitatea postarii acestora prevazuta in Principiile generale din Regulamentul forumului.

De asemenea, esti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Avocatnet.ro, transmiti Avocatnet.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Avocatnet.ro si produselor Avocatnet.ro, pe toata durata de existenta a Avocatnet.ro ori a produselor si serviciilor rezultate din transformarea Avocatnet.ro.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare de pe forum pelubogdana pelubogdana As vrea sa sterg o intrebare de pe forum .Cum sa fac? (vezi toată discuția)
Stergere mesaj / intrebare adresata pe forum ContSters291715 ContSters291715 cum se poate sterge o intrebare adresata utilizatorilor pe forum? (vezi toată discuția)