avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cum fac recodificarea?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cum fac recodificarea?

Va rog sa-mi spuneti ce documente imi trebuie pentru a face recodificarea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:04, 21 August 2011
Delegatia/procura trebuie sa fie facuta la notariat?
Delegatia/procura trebuie sa fie facuta la notariat?
ivanka82 a scris:

Recodificarea obiectelor secundare de activitate se face automat? Daca am multe activitati secundare, platesc mai mult? Multumesc.

Dupa ce primiti noul certificat de inregistrare depuneti cerere eliberare certificat constatator iar acesta cuprinde noile coduri rezultate in urma recodificarii. In cazul in care constatati ca au aparut coduri sub conditie sau coduri care nu va avantajeaza atunci se complica putin situatia....
De aceea ziceam ca este nevoie de AGA, ca sa recodificati cum doriti dvs. Nu, procura nu trebuie facuta la notariat.
edina a scris:

De aceea ziceam ca este nevoie de AGA, ca sa recodificati cum doriti dvs. Nu, procura nu trebuie facuta la notariat.

Ca sa faci tu recodificare turbezi....Nu am auzit in 15 ani de activitate cum ca procura nu ar face-o notarul.....

Alte discuții în legătură

Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)