avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Mi-a fost ridicata masina parcata intr-o zona discutabila in ce priveste legalitatea. Am achitat taxele de recuperare a masinii si amenda. Am facut contestatie. Am primit citatie pentru o zi cand tocmai ma intorc in tara cu avionul. Deci practic nu pot fi prezenta. Pot solicita schimbarea zilei de judecata sau ce ma sfatuiti sa fac? Nu as vrea sa nu ma prezint.
Cel mai recent răspuns: mariaba , utilizator 23:28, 10 Septembrie 2011
Verificati pe portalul instantelor de judecata - wwww.just.ro - alegeti instanta unde se judeca dosarul. Va fi afisat noul termen de judecata.
Apare aceeasi data (8 sept) la numarul dosarului meu, asa cum aparea si inainte de depunerea cererii mele. Cum data de 8 sept se apropie, chiar nu stiu ce sa fac. Am verificat si acum, inainte de a scrie mesajul.
la termenul din 8 septembrie se va discuta cererea dvs de amanare si se va acorda un nou termen de judecata. Verificati dupa data de 08.09.2011.
multumesc!
discutia se va face in lipsa mea, ori e nevoie sa fie cineva prezent sa ma reprezinte?
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
mariaba, utilizator
Poate sa va reprezinte cineva, sa sustina cererea dvs de amanare. Trebuie sa fie avocat sau o persoana cu o procura notariala.
Daca nu veti fi reprezentata la termenul din 08.09.2011, discutia se va face in lipsa dvs.

Alte discuții în legătură

Infatisare la proces de divort amiabil cblanaionita cblanaionita Ma numesc Cristian si am termen de judecata in 28.09.2009. ,atat eu cat si sotia avand calitatea de petenti S-ar putea sa trebuiasca sa plec urgent in ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol a cauzei de divort claaudya claaudya Fratele meu a deschis o actiune de divort in urma cu 3ani(reclamant), a fost prezent la toate termenele,mai putin la cel din data de 6.04.2011, este plecat din ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita un nou termen intr-un litigiu? Dawio Dawio Buna ziua. Am un proces in litigii de munca, iar la termenul stabilit eu plec din tara pentru un curs de pregatire profesionala, platit din fonduri europene ... (vezi toată discuția)