Asociatul este defapt asociata 5% intr-un srl cu doi asociati si a cam disparut de ani de zile. Spun a cam disparut pt. ca am mai aflat in trecut de la alte cunostinte de existenta ei, ba chiar a si raspuns de citeva ori pe mobil.
Si-a schimbat intre timp numele de doua ori, a divortat, s-a recasatorit si nu o intereseaza srl-ul. Nu-i cunosc adresa, se ascunde si de actualul sot de care urmeaza sa divorteze.
Problemele ei de viata insa ma privesc si pe mine pt. ca nu pot face nicio modificare in firma, am sediul expirat la registru, trebuie numit administrator si altele. Am nevoie de semnatura ei, mi-a spus pe mobil ca va veni sa semneze, dar apoi a disparut din nou.
Cum ma sfatuiti sa procedez? Exista totusi vreo solutie pt. a face modificarile la registru?Este situatia de mai sus motiv pentru a cere excluderea ei in instanta?
Pot solicita la evidenta populatiei datele ei: nume actual pe care nu-l cunosc si adresa ei??
Va multumesc
Procedural sunt de parcurs mai multi pasi>
1-Se convoaca AGA prin posta cu scarisoare cu confirmare de primire si publicare in M.Of. si ziar local.
2-La data in care trebuie sa aiba loc sedinta AGA Ordinara pentru ANALIZA de Bilant solicitati prezenta prestatorului Dvs. de servicii contabile si intocmiti un act prin care se constata lipsa (lipsa trebuie dovedita ca fiind repetata).
3-Se va emite o scrisoare cu confirmare de primire prin care se va instiinta ca se va aplica masura excluderii.
4-Se inainteaza catre instanta cererea de excludere.
Pentru toate acestea daca cautati pe I-net veti gasi link-uri cu materiale documentare necesare.
Toata corespondenta se trimite la adresa care figureaza drept domiciliu in ACTUL CONSTITUTIV.
Convocarea AGA la SRL nu e necesar sa se faca si prin publicarea in Monitorul Oficial ca la SA, numai daca acest lucru este prevazut expres in actul constitutiv. Altminteri se va adopta procedura reglementata de Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale la art. 195 alin. 3.
Asa este, la AGA fiind un SRL o convoc numai prin scrisoare cu confirmare de primire pe numele si la adresa din actul constitutiv atit timp cit ea nu a mai binevoit sa instiinteze societatea de schimbarea adresei si a numelui. Se va intoarce cu destinatarul nu locuieste la adresa. Apoi actiune pt.excludere asociat, dar va dura si modificarile urgente in actul constitutiv tot nu le voi putea face curind.
Credeti ca as putea cere cu sanse de succes pe cale de ordonanta presedentiala ceva de genul suspendarii drepturilor ei de asociat privind modificarea actului constitutiv?
Adica pina la eventuala ei excludere prin instanta sa obtin o hotarire care sa-mi dea dreptul temporar de a modifica actul constitutiv numai cu semnatura mea?