Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Poate sa ma lamureasca cineva?
1.De ce se plateste aceasta diferenta in functie de numarul de persoane ( eu platesc o data ce consum prin citirea apometrului din apartament) ?
2. Daca tot se plateste in buna masura pausal de ce sau mai montat apometre?
3. De ce mai suntem obligati sa facem verificarile metrologice la termen?
1. ati facut si verificarea metrologica a contorului principal de pe scara ?
1. Nu se uda gradina si nici nu se spala covoare sau altceva.
2. Sunt apartamente nelocuite sau inchiriate si la intretinere nu sunt trecute persoanele care locuiesc. Aceste aprtamente figureaza cu persoane zero si CHIAR CONSUM ZERO.
3. Este posibil ca aici , in cele 7-8 apartamente sa se produca pierderi ( la WC sau alti robineti). CURIOS este ca daca pe scara blocului este un consum (suma a citirilor contorilor din apartamente) de 140 metrii cubi, la cel de la intrarea in scara este de 360 metrii cubi. SI DIFERENTA MI SE PARE EXAGERAT DE MARE pentru a putea fi datorata unor scugeri de robineti.
2. Sunt apartamente nelocuite sau inchiriate si la intretinere nu sunt trecute persoanele care locuiesc. Aceste aprtamente figureaza cu persoane zero si CHIAR CONSUM ZERO.
3. Este posibil ca aici , in cele 7-8 apartamente sa se produca pierderi ( la WC sau alti robineti). CURIOS este ca daca pe scara blocului este un consum (suma a citirilor contorilor din apartamente) de 140 metrii cubi, la cel de la intrarea in scara este de 360 metrii cubi. SI DIFERENTA MI SE PARE EXAGERAT DE MARE pentru a putea fi datorata unor scugeri de robineti.
Sunt de acord cu plata pierderilor, dar acest sistem introdus de administrator mi se pare a fi favorizant pentru cei care au mai putine persoane la intretinre. Daca exista un cadru legal de plata a acestor diferente va rog sa-mi comunicati. Din punctul meu de vedere consider ca aceste pierdei sa fie trecute la cota parte.