avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator imobil

salut. sunt administrator imobil de 4luni, cand sa schimbat si presedintele si comisia de cenzori. vechea comisie de cenzori imi cere actele la control.. este normal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:55, 20 August 2011
Presedintele trebuie sa va ceara ceva pentru ca el este reprezentantul asociatiei, iar dumneavostra doar un angajat. Comunicati-le celor din vechea comisie sa vorbeasca cu actuala conducere.
mentionez ca cererea a fost facuta verbal si nu de catre dansii ci de vechea administratora ( in numele vechii comisii) care locuiest ein imobilul respectiv si care a renuntat de buna voie.
Da. Si e bine sa incercati sa lucrati cu reprezentantii conducerii prin schimburi de hartii. Caci vorbele se ...duc.
Administratorul de imobil este angajat al asociatiei de proprietari,al carei reprezentant legal este presedintele,care poate dispune si eventual solicita documente ale asociatiei de proprietari
Avand in vedere aspectul mentionat respectiv schimbarea vechii echipe manageriale a asociatiei de proprietari,cu atat mai mult vechea echipa nu are dreptul sa solicite dvs direct documente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se da urmatoarea situatie: administratora de la scara blocului ... duude duude Se da urmatoarea situatie: Administratora de la scara blocului unde sta mama mea, a murit acum cateva luni. Dupa ce a murit, s-a aflat ca de 3 ani de zile nu ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de ... GCucu GCucu Administratorul asociației de proprietari a fost înlocuit de adunarea generală. Însă refuza sa predea chitantiere și documente mai vechi de doi ani, pe ... (vezi toată discuția)
La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele ... Amanolesei Petru Amanolesei Petru La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele de asociație care comite abuzuri foarte grave. Am votat schimbarea, dar acesta a fugit din ... (vezi toată discuția)