avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce risc din npunct de vedere juridic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce risc din npunct de vedere juridic

Buna ziua,

Bunicii mei au in comuna Magurele,11 camere intr-o curte.Niste vecini de buna credinta le-au facut reclamatie ca inchiriaza cele 11 camere la 11 familii fara sa plateasca impozit pe banii incasati si nefacand mutatiile celor care locuiesc in acele camere.
Vreau sa stiu ce i se poate intampla bunicilor mei.Ce risca?Dosar?Amenda?Avertisment?

Multumesc
O sa se faca verificari in acest sens, si nu risca nimic, nici vorba de penal!
daca fiscul dovedeste ca acele persoane platesc chirie si ca nu se plateste imozitul aferent la stat ce mai grava infractiune este evaziunea fiscala
Da, ar fi vorba de infractiunea de evaziune fiscala.
Parerea mea este ca poate achita ce datoreaza statului si poate sa ii fie aplicata o amenda administrativa de catre parchet.

In mod orientativ puteti accesa acest link:

[ link extern ]
inteleg dar daca ii gaseste pe acei oameni in curte,ei nu am mutatie,sunt totusi 10 familii totusi,noi i-am invatat sa spuna ca nu platesc nimic problema este ca nu au mutatie si ce risc daca ii prinde in curte???
In functie de probe se va stabili.
Este suficient ca 2 dintre ei sa cedeze la presiunile organului de urmarire penala si apoi vor ceda probabil toti...

Alte discuții în legătură

Cass pe venit din arenda agricola alcaz alcaz Buna ziua, Am 3 intrebari : 1.Daca sunt pensionar si mi se retine CASS din pensie, mi se va mai retine CASS de catre arendas pentru venitul din arenda? 2. ... (vezi toată discuția)
Veniturile salariale supuse impozitarii ContSters79066 ContSters79066 Cadrele militare mutate la ordin in alta localitate decat cea de domiciliu beneficiaza de decontarea cartilor VSD sau a unui numar limitat de calatorii pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua un chiriaș care nu a plătit întreținerea și a ... Roxyfeio Roxyfeio Bună ziua Un chiriaș care nu a plătit întreținerea și a fugit din casa fără sa anunțe, m-au anunțat vecinii ca își căra lucrurile din ... (vezi toată discuția)