avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul

Buna ziua,as dori sa divortez de sotul meu,deoare de 8 luni de zile nu a mai venit sa isi vada copilul.As dori sa stiu unde sa depun actele pt divort,eu am domiciliul la Braila,dar neam casatorit in Constanta unde are el domiciliul,El locueste cu parinti lui eu locuesc cu parinti mei,si as vrea ca custodia si incredintarea copilului sa mi se dea mie,cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Monica Moraras , Avocat 16:26, 26 August 2011
va trebui sa depui actiunea la ultimul domiciliu comun adica acolo unde ati locuit impreuna ultima data chiar daca nu aveti mutatie.pentru incredintarea minorului solicita unui avocat sa-ti redacteze actiunea macar, chiar daca nu ai bani pentru tot procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul pysykmady pysykmady Buna ziua,as dori sa stiu si eu cateva amanunte in privinta divortului,eu si sotul nu ne mai intelegem bine deloc,timp de 8 luni de zile am locuit cu parinti ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale amiabila fara partaj, copil rezultat din casatorie andreeablack666 andreeablack666 Buna ziua/seara. Sotul meu este din Braila iar eu sunt din Iasi si dorim sa divortam (este de comun acord). Ne-am casatorit in octombrie 2008, in ianuarie 2009 ... (vezi toată discuția)
Custodie Milea Violeta Milea Violeta Buna seara. Ma numesc Violeta . Am un. copil de 4 ani. Este născut in Italia, și a domiciliat 2 ani și jumătate acolo. De atunci locuiește in Germania. ... (vezi toată discuția)