avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ROI?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ROI?

Buna ziua

eu, ca traducator autorizat si PFA, pentru a emite facturi clientilor din strainatate (din UE) trebuie sau nu sa ma inscriu in Registrul Operatorilor Intracomunitari?

multumesc,
A.
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 09:50, 8 Septembrie 2011
Multumesc pentru data corecta :)
Am ramas in urma cu nenumaratele actualizari.
L.C.
Multumesc,
banuiesc ca aceasta declaratie 390 nu trebuie depusa decat in lunile in care fac facturi pt clientii de afara, nu?
se pot depune cumva si online? ca nu sunt in RO si clientii carora vreau sa le fac aceste factur nu sunt nici in tara in care sunt :">
Da, se depune numai in lunile in care exista fact intracomunitare de intrare si de iesire (in cazul in care beneficiarul este obligat la plata tva).
Se poate depune si online, dar numai cu semnatura electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns vizavi de urmatoarea speta: detin o intreprindere individuala, nu sunt platitor de tva, fac importuri de ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare diana_d10 diana_d10 achizitie intracomunitara de servicii in cazul unei societati care nu este inregistrata in registrul operatorior intracomunitari (vezi toată discuția)