avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea minorului

Am nevoie de o parere. Am un nepot care este acum tata X in varsta de 21 ani, care are un copil Y si care pe 10 09 2011 face 1 an.Pana de curand si mama Z a copilului si copilul stateau la parintii tatalui (Bunici) acasa cu acordul acestora deoarece mama mamei ( Mamaia) nu a putut si nu au vrut sa o primeasca pe aceasta acasa la ea cu copilul asa cum a spus in zilele in care in care mama Z era in spital dupa nastere.Tatal X a recunoscut si declarat copilui si ia luat acasa dupa esirea din spital. De ceva timp tatal X a descoperit anumite lucruri despre mama Z ca sar ocupa sau ar fi "angajata" la un salon erotic ceea ce aceasta neaga de foarte mult timp.Tatal Xeste angajat la o firma de paza cu carte de munca si legal.Mama Z avea obiceiul si pleca la lucru numai noaptea si disparea si pe timpul zilei, de unde venea cu bani. Tatal X de cand a aflat ca aceasta ia spus sa isi faca bagajul si sa plece nemaipermitandui sa mai vina in casa la parinti acestuia unde locuiau deoarece la facut de ras.Azi sa trezit ca a venit cand acesta dormea si ia luat copilul Y.Tin sa mentionez ca nu sunt bogati dar toti ai casei il iubesc pe cel mic si sunt distrusi de plecarea acestuia. As vrea sa stiu ce sansa are tatal X sa primeasca custodia copilului pentru ca la mama Z nu vad ce educatie ar putea avea cel mic.As dori sa stiu daca ii trebuie neaparat avocat? Nu cred ca ne putem permite unul.
Cel mai recent răspuns: anairam2807 , utilizator 11:57, 1 Septembrie 2011
posibil ca minorul prin varsta frageda, sa-i fie incredintat memei daca nu aveti probe cu care sa demonstrati imoralitatea ei.
Chiar daca atat copilul cat si mama acestuia au locuit la tata acasa inca de la aparitia acestuia pe lume deoarece mama nu avea unde sa se duca deoarece mama mamei nu a vrut sa o primeasca invocand diverse motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate lua copilul cand mama părăsește domiciliul conjugal. AndreeaElena2001 AndreeaElena2001 Buna ziua,mama mea a plecat de acasa împreună cu sora mea de 3 ani și 10 luni,eu nu am stiut nimic a plecat la alt bărbat,nu este prima data cand pleaca de ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Danielbalan23 Danielbalan23 Buna seara. Am si eu o speta reala. X si Y au avut o relatie in urma careia a rezultat minorul Z, care in momentul de fata are 6 luni. X si Y nu au fost ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil concubinaj luci22bv luci22bv sunt tatal copilului,copilul este pe numele meu dar cu domicilul pe adresa mamei la care si sta,noi suntem despartiti si vreau sa stiu daca pot sa i-au baiatul ... (vezi toată discuția)