avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... institutii care controleaza ºi pot condamna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

institutii care controleaza ºi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii superioare?

Va rog sa imi insiruiti institutiile care controleaza şi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii superioare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: arhontele , utilizator 23:09, 3 Septembrie 2011
tudor12345 a scris:

În opinia mea, luân în considerare art. 56 lit. d şi art. 57 din Codul Muncii, sancţiunea ar fi încetarea cim.

Daca va referiti la intrebarea mea , atunci nu aceasta este sanctiunea data de ITM ... :-/

in invatamant sunt o multime de profi. care sunt titularizati sau transferati in baza unei diplome-Spiru...si nu se leaga nimeni de ei...au gasit ca "represiune" sa nu-i lase sa se inscrie la grade didactice sau la transfer pentru resrangere de activitate....practic sunt blocati pe post...dar nu stiu daca in instante nu vor castiga pentru ca nu i treaba ISJ-ului sa constate daca o diploma este legala...apoi legalitatea unei diplome e problema Univ.Spiru...apoi nu au produs o "alterare" a functionari a scolii ceea ce este conform jurisprudentei europene...apoi o decizie de titularizare pe post nu cred ca mai poate fi anulata in contencios dupa 1 an de zile...nu stiu daca le poate anula cineva gradele sau deciziile de titularizare obtinute "prin examene" dupa 1 an de zile potrivit legii contenciosului admin....parerea mea de nejurist:)
Nici nu li s-a permis sa se inscrie la examenul de titularizare,dosarele fiindu-le respinse din start,despre asta pomeneam, .deci nu este vorba despre anularea vreunei titularizari....
Nu ISJ ul a constatat daca diplomele sunt/nu sunt valabile ,fiti sigura,probabil au primit si ei instructiuni de la ordonatorul lor principal,respectiv Ministerul Invatamantului.

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
ContSters136493, utilizator
este vorba despre decizii mai vechi de titularizare,ocupare de posturi prin transfer de pe un post de invatator pe un post de prfo. in baza unei diplome Spiru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale - minister andr44u andr44u Buna seara. Va expun urmatoarea situatie. Sunt absolventa Facultatii de Sociologie-Psihologie Univ. Spiru Haret, promotia 2005-2008, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)