avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ord 343/2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ord 343/2010

Buna ziua
Apartamentul in care locuiesc este debransat de la sistemul de incalzire centrala si are centrala proprie si tevile verticale care-l traverseaza izolate termic. Cu toate acestea ISTA calculeaza consum de energie termica pentru acest apartament. Este legal su nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:41, 2 Septembrie 2011
Art. 2. - În cazul în care din motive bine justificate operatorii economici care exploatează repartitoare de costuri nu finalizează inventarierea suprafeţei echivalente termic în subsolurile condominiilor în care sunt montate repartitoare de costuri, până la începutul sezonului de încălzire 2010-2011, se admite, numai pentru acest sezon de încălzire, utilizarea în calculele de repartizare a unei cote procentuale aferente părţilor comune de 30% din valoarea facturii pentru încălzire în lunile decembrie, ianuarie şi februarie şi de 50% din valoarea facturii în celelalte luni în care se furnizează agent termic pentru încălzire.
Ord. 343 /2010 se refera numai la sezonul trecut de incalzire , deci nu este valabil pe perioada 2011 -2112 .
Eu vorbeam despre facturarea pentru sezonul 2010-2011
De unde sa stim noi daca aveti sau nu parti comune incalzite ?. Legea spune ca daca aveti parti comune incalzite trebuie sa pregatesti gologanii.:(
Da, este corect ca vi s-a calculat caldura la comun.

Faptul ca aveti tevile izolate nu mai conteaza pentru ca s-a abrogat prevederea cu privire la scutirea de caldura la comun (partea de tevi) pentru tevile izolate. Acum toata lumea plateste la fel, in functie de cota-parte indiviza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea energiei termice 2010-2011 ? BEN46 BEN46 Cum se repartizeaza energia termica avind in vedere urmatoarele : 1. repartitoare de caldura in camere pe calorifere 2. baie , 2 coloane de ... (vezi toată discuția)
Procent de plata la energia termica _simo_ _simo_ La o asociatie de proprietari sunt doua apartamente ce au centrala temica pe gaze,iar restul nu au repartitoare individuale de caldura ,va rog sa ma ajutati sa ... (vezi toată discuția)
Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)