avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am un apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am un apartament nelocuit

Am un apartament in Bucuresti ,care a fost locuit in timpul studentiei.Acum nu mai locuieste nimeni acolo.Acel apartament este pentru mine a doua proprietate ,pentru care platesc impozit majorat.NU pot plati regia in Bucuresti pentru acest apartament nelocuit.Ce ma sfatuiti sa fac? Ce solutii sunt ?( Apometre exista ,calorimetre ,nu.)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:48, 2 Septembrie 2011
Prin regie intelegeti intretinerea?
Daca va referiti la costurile aferente respectivului apartament,chiar daca nu locuiti va revin de plata costurile aferent parti comune
Daca nu aveti posibilitatea financiara a achita aceste costuri obligatorii,fie inchiriati apartamentul si platile urmeaza a intra in responsabilitatea chiriasului fie ,analizati varianta tranzactionarii spatiului cu destinatia de locuit
Da,costul apei calde ,apei reci si - mai ales -al caldurii.
Va multumesc!
Daca nu locuieste nimeni in apartament sunteti scutita de cota la gaze, gunoi, electricitate, apa nu consumati, dar platiti cota care va revine ca diferenta, asa-zisele "pierderi".

In rest trebuie sa platiti tot.
Daca nu puteti sustine cheltuielile, inchiriati sau vindeti apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costurile de incalzire pentru un apartament liber ContSters339828 ContSters339828 Detin un apartament de 4 camere care nu este locuit si care este scos la vanzare. Apartamentul este contorizat separat complet (curent, gaze, apa calda, apa ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza cheltuielile comune la asociatia de proprietari? ContSters97450 ContSters97450 Buna ziua tuturor...va rog daca stie cineva sa-mi spuna cat de corect este ca Asociatia de proprietari de care apartin sa imi impuna sa platesc anumite ... (vezi toată discuția)
Cote de intretinere bodnar bodnar Buna ziua , Ma bucur nespus de mult ca am gasit acest forum , am si eu o problema si poate puteti sa ma ajutati . Intrebare : 1. o firma care isi desfasoara ... (vezi toată discuția)