avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare indemnizatie consiliu de administratie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare indemnizatie consiliu de administratie

Sunt membru consiliu de administratie la un SA din 2007 (luna mai) si nu am primit indemnizatia decit pentru 2 luni .
In plus fata de acestea nu a fost convocat consilul de administratie decit de 2 ori de atunci,cu toate ca legea prevede o data la 3 luni minim.In adunarea generala a fost stabilita indemnizatia lunara pentru membri CA care sunt in numar de trei.
Ce pot face de aici in colo pentru recuperarea banilor? ...tinind cont ca mi- am inaintat demisia din functie, iar Presedintele consiliuli nu a luat nici"o decizie in acest sens. Oare am procedat corect ?
Cel mai recent răspuns: fany62 , utilizator 13:44, 28 Noiembrie 2008
Am cerut C.A. -lui intrunirea A.G.A. ordinara cu ordinea de zi - demisia Administratorului si nu s-a anuntat intrunirea acestei ce pot face in continuare ?
Sau care este termenul in care trebuie sa se intruneasca aceasta.
S-a conemnat in procesul - verbal de sedinta?
A fost depusa solicitarea de demisie prin posta cu AR catre consiliu de administratie pentru convocarea AGA ordinara cu ordinea de zi demisia administratorului ,iar consiliu nu a convocat-o ce termen are ,si ce trebuie facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a fi scos din consiliul de administratie andex andex Buna seara, Societate pe actiuni cotata la BVB cu doi actionari majoritari 47% cu 47% si restul din aprox. 500 de actionari cu 0.000..% Din partea ... (vezi toată discuția)
Autorizare convocare aga art.119 alin 3 lg. 31/90 Cabinet Av Popa Alexandru Cabinet Av Popa Alexandru am o societate pe actiuni care nu convoaca aga la cererea actionarilor reprezentand peste 5% din capitalul social doresc sa fac o cerere de autorizare aga pe ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa fie minim capitalul social pentru a putea convoca aga nicoleta_85 nicoleta_85 cat trebuie sa fie minim capitalul social pentru a putea convoca AGA, atat la un SA cat si la SRL? cu 5 % pot convoca adunarea ordinara? (vezi toată discuția)