avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisioane abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisioane abuzive

Am un imprumut 2007 la o banca comision de risc 0,22% care odata cu OUG/2010 s-a transformat in comision de administrare(redenumit) legal sau ilegal X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 12:40, 4 Septembrie 2011
Redenumirea comisionului de risc este ilegala. Prin prevederile OUG nr.50/2010 s-a urmarit eliminarea acestui comision, nu mascarea lui sub o alta denumire.
puteti merge sa chemati banca la mediere,sau...in functie de ce scrie in contractul de imprumut,la clauze contractuale sa-i actionati in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc ContSters154816 ContSters154816 Imi spuneti va rog daca este legala urmatoarea fraza : \" Conform OUG 50 / 2010 comisionul de risc din conventia de credit va fi schimbat in denumirea ... (vezi toată discuția)
Comision redenumit liviklivik liviklivik care lege spune ca se pot redenumi comisionale, de ex: comisionul de risc/de monitorizare credit se redenumeste in comision de administrare credit (vezi toată discuția)
Inlocuire comision risc cu comision administrare banca alinatug alinatug Institutia bancara la care am un contract de credit ipotecar a facut un comunicat din care citez : \"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)