avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire in natura imobil prin legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire in natura imobil prin legea 10/2001

La primul termen de judecata am solicitat obligarea emiterii dispozitiei privind restituirea in natura a imobilului. In situatia in care mi se comunica o cerere de interventie in interes propriu, pot solicita solutionarea notificarii de catre instanta si anularea titlului de proprietate a fostului chirias actualemente proprietar pe legea 112/1995, la al doilea termen ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
Lucian27, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:42, 4 Septembrie 2011
Aveti si dosar administrativ la Primarie ? Este formulata in termen notificarea ?
Da am dosar administrativ la Primarie si notificarea e depusa in termen.
Dumneavoastra ati investit Tribunalul cu o cerere avand ca obiect obligatia de a face, in atare conditii nu puteti solicita anularea contractului deoarece nici interventia cumparatorului pe 112 nu ar fi admisibila. Ideea este ca atata timp cat nu veti avea dosarul administrativ complet, nu se va emite Dispozitia.
nu puteti. dvs ati investit instanta doar sa pronunte o hotarare prin care primaria sa fie obligata sa va emita dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua modificare a l.10/2001 de catre camera deputatilor din 24.06.2008 marian_police marian_police Parintii mei au cumparat in baza L..112/1995 un imobil situat intr-o casa nationalizata din Sinaia, in anul 1997 si au achitat o suma de bani frumusica la acea ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 IOSUB CRISTI IOSUB CRISTI Speță : ● In anul 2oo7, primarul emite dispoziție prin care se respinge notificarea formulata in baza legii 10/2oo1 , prin care solicitam ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie 10 ani vs 3 ani dumitru2000 dumitru2000 avem o hotarare prin care Primarul este obligat sa emita o dispozitie prin care sa dispuna estituirea in natura a unui imobil. Primarul nu se conformeaza - ... (vezi toată discuția)