avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cum se deduce tva la bonuri de combustibil ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cum se deduce tva la bonuri de combustibil achizitionat in ue

cum deducem tva la bonurile de combustibil din ue
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:27, 4 Februarie 2012
iancuveronica a scris:

Eu m-am gandit la deductibilitate in limita diurnei cuvenite pentru fiecare stat ( gasiti pe net),dar poate altcineva are alta informatie privind aceasta problema.Suma care depasea diurna zilnica am considerat-o nedeductibila cu atat mai mult cu cat persoana care se deplasa era administratorul societatii.


Poate e vorba de combustibil pentru un camion care transporta marfa iar nu de autoturismul cu care se deplaseaza administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare in strainatate ionela11 ionela11 Buna ziua! Administratorul societatii care este si angajatul firmei fost plecat in strainatate 4 zile in interesul firmei, a adus un transport de marfa. A ... (vezi toată discuția)
Combustibil achizitionat din turcia prest prest Buna ziua. O soc.comerciala a achizitionat combustibil din Turcia pe baza de BF. Se considera taxare inversa ? Sau nu se evidentiaza TVA-ul fiind platit in ... (vezi toată discuția)
Tva din bon ptr rovineta augura augura Am urmatoarea nelamurire :TVA din bonurile emise de PETROM pentru rovineta este deductibil? Mentionez ca rovinele - taxa de drum- sunt achizitionate pentru ... (vezi toată discuția)