avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Care dintre urmatoarele universitati este mai buna?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Care dintre urmatoarele universitati este mai buna?

Buna ziua,

Care dintre Facultatea de Drept a Universitatii „Babeș-Bolyai” din Cluj si Facultatea de Drept „Simion Barnutiu” a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu este mai buna (adecvata pentru cineva care doreste sa invete; capabila sa ofere invatamant de calitate)?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
AwesomeUsername, utilizator
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:55, 5 Iunie 2013
Personal, am studiat la Facultatea de Drept Simion Barnutiu si pot sa-ti spun ca se invata, atat in facultate, cat si la master. Profesorii sunt cat se poate de seriosi, iar unii dintre ei sunt atat de dedicati catedrei, incat trebuie sa fii bine pregatit pentru a lua examenul in sesiune. Am avut colegi care nu au intrat in licenta din cauza ca nu au putut "trece" de dreptul procesual civil, dreptul penal, dreptul civil, etc... asa ca... de luat aminte pentru cei care doresc sa studieze acolo... ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura horeabortan horeabortan Stimati colegi, Va supun atentiei o speta si va rog sa imi mentionati opinia voastra. Sunt absolvent al Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu, ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)