avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere in stare de ebrietate

Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la clavicula.Cea dea doua victima dupa o zi de spitalizare,a fost externata,intrebarea mea este daca voi fi cercetat penal,chiar daca voi ajunge la o intelegere cu parintii fetelor.Aveam si o alcoolemie de 0.55 in aerul expirat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:11, 7 Septembrie 2011
La o alcoolemie de 0,55 la proba etilotest va avea cu siguranta un rezultat in sange aproape de 1 sau chiar mai mult.Deci sva fi infractiune si dosar penal pt conducere in stare de ebrietate si probabil veti primi ceva cu suspendare si permisul anulat. Daca cei accidentati nu depun plangere scapati de o parte din probleme. Angajati-va un avocat care sa va reprezinte in instanta si sa va fereasca de surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier act de impacare george141414 george141414 Buna ziua! A avut loc un accident rutier cu doua victime, vinovat de producere fiind conducatorul auto. Noi partile am ajuns la o intelegere si vrem sa ne ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala si alcool 0.06 ... pisicaqqq pisicaqqq Buna ziua Am avut tanlentul nefericit sa provoc un accident de circulatie, soldat cu dauna totala la masina partii vatamate si cateva Rani la cei din ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)