avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri inscrise in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri inscrise in REVISAL

In baza art. 3 alin (2), lit. g) din H.G. 5008/18.05.2011 este necesar sa inscriem sporurile (si cuantumurile acestora) in REVISAL. Am descoperit toate sporurile (de noapte, de sarbatori legale, de fidelitate, pentru ore suplimentare). Va rog sa ma spijiniti cu urmatoarele probleme intalnite:
1. Nu am descoperit sporul pentru sarbatori legale. Pot oare sa-l trec la Sporul de weekend?
2. De la I.T.M. mi s-a spus sa trec o singura data sporurile in REVISAL, ori cuantumul acestora este fluctuant, deci este necesar sa le inscriu in fiecare luna?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Raptor_40 , utilizator 06:27, 9 Septembrie 2011
In Revisal se pot adauga sporuri care nu sunt prevazute in lista afisata ... fiind vorba despre un spor fluctuant acesta ar trebui sa fie modificat lunar.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri cu caracter permanent 10mihaela 10mihaela va rog frumos sa-mi spuneti care sunt sporurile care se inregistreaza in revisal. Nu toate sporurile au caracter permanent , de ex sporul pentru orele ... (vezi toată discuția)
Sporuri revisal nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se inregistreaza in Revisal urmatoarele sporuri, de noapte, ore suplimentare, ore de weekend si sarbatori ... (vezi toată discuția)
Declarare spor revisal irina_marieta irina_marieta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: Societatea are activitate 24/7, programul de munca al salariatilor fiind in ture 12/24, 12/48. Acestia ... (vezi toată discuția)