avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA firma de transport intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

firma de transport intracomunitar

Buna seara

Am infiintat o societate cu obiect de activitate transport intracomunitar de marfuri. Transportul se fa realiza din Italia catre alte tari din UE si NonUE.(fara transport pe teritoriul Romaniei)
Va rog sa-mi spuneti daca se poate
1. Trebuie sa ma inscriu in registrul operatorilor intracomunitari?
2. Daca da, care este procedura de inregistrare?
3. Mai am nevoie si de alte autorizari?
Mentionez ca societatea e neplatitoare de TVA

Va multumesc anticipat
Cu stima
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 15:53, 17 Septembrie 2011
Am descarcat form 091 si la date pv vectorul fiscal se refera la achizitii intracomunitare, iar la mine nu e cazul, ce ar trebui sa bifez?
casuta 2 - prestari servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare decont 300 tva pentru pfa Mark68 Mark68 Buna ziua! Am un PFA inregistrat in ROI si prestez servicii intracomunitare emitand facturi cu TVA 0.(netaxabil in Romania conf. art. 133 alin 2 Cod ... (vezi toată discuția)
Pfa - norma de venit; inregistrare roi ic-pfa ic-pfa Buna ziua, Sunt PFA nou infiintat, norma de venit, cod 6202. Voi factura lunar catre o firma din UE si pentru asta trebuie sa ma inscriu in ROI (Registrul ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)