avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de management pentru institutie de cultura in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de management pentru institutie de cultura in subordinea Consiliului local

Cum se stabileste remuneratia unui manager al Casei de cultura din subordinea Consiliului local, pe baza unui contract de management pe perioada determinata, avand in vedere dispozitiile OUG nr. 189/2008, cu modificarile si completarile ulterioare?



Cel mai recent răspuns: dorin79 , utilizator 11:58, 15 Septembrie 2011
Cuantumul remuneraţiei managerului se stabileşte la nivelul salariului maxim brut care se plăteşte în instituţie, în condiţiile legii, majorat cu până la 55% din acesta, fără a mai fi aplicată indemnizaţia de conducere.
Multumesc pentru raspuns, dar colegii mei juristi sustin ca este aprogat art respectiv din OUG 189/2008 si trebuie sa incadreze dupa acea grila unica. Mie nu mi se pare corect, avand in vedere faptul ca aceeasi ordonata precizeaza ca acest contract de management se NEGOCIAZA cu ordonatorul de credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii si impozit la contractul de management Dorina Tarcea Dorina Tarcea Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu contributiile la fondul de sanatate , pensii si somaj retinute din remuneratia acordata pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent ! - care este nota minima ? cristiannegru cristiannegru La evaluarea finala a managerului in cultura nota obtinuta a fost nota 9,00. Cf. legii, managerul trebuie sa ia la evaluare o nota peste nota 9. Cf. OUG ... (vezi toată discuția)
Majorare salarială manageri instituţii publice de cultură KopaczKatalin KopaczKatalin Sunt managerul unei instituţii de cultură subordonate Consiliului Judeţean. Consiliul Judeţean a luat hotărârea de a nu acorda majorările salariale de ... (vezi toată discuția)