avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rog urgent cat este taxa de divort la Primaria ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rog urgent cat este taxa de divort la Primaria sectorului 6

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care este taxa care trebuie achitata la Primaria sectorului 6
pentru desfacerea casatoriei. Care este varianta cea mai ieftina pentru divort. Va multumesc anticipat.

Maria
taxa de divort ,atunci cind se face la primarie este de 5 lei , la notar in jur de 500,iar la instanta 39 lei. daca sotii sunt de acord,cea mai ok varianta este la primarie. succes!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul unui divort la judecatorie? mariana1234 mariana1234 Buna ziua! As dori sa aflu si eu cat costa un divort la judecatorie in conditiile in care amandoi au ajuns la comun acord sa divorteze si nu au bunuri de ... (vezi toată discuția)
Se poate deja divorta la notar sau ofiterul starii civile? doru anghel doru anghel Buna ziua tuturor. intrebarea este cea din titlu. citeam mai anul trecut ca din 2011 se poate divorta la Ofiterul starii civile sau la notar daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa divort sally_daisy sally_daisy Buna ziua, 1. As dori sa stiu ce taxe trebuie platite pentru a deschide o actiune de divort si unde anume (eventual in ce cont). 2. Sotul meu nu este de ... (vezi toată discuția)