Locuiesc la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje si am centrala termica. Locatarii de deasupra mea (et 4) au si ei centrala termica. Tevile retelei de termoficare care imi strabat apartamentul pana la etajul 4 sunt in permanenta reci deoarece prin ele nu exista o circulatie de agent termic, totusi eu platesc o suma considerabila in lunile de iarna pentru aceste tevi reci.
Ce trebuie sa fac pt. a rezolva problema?
Ceeace spui e corect...normal si logic ar fi daca nu beneficiezi de nimic din acea coloana de tevi sa nu platesti nimic..si pe deasupra mai si deranjeaza estetic ....mai mult ..ei ar trebui sa-ti plateasca o chirie ptr ca tevile lor trec prin apartamentul respectv.
Va rog sa ma scuzati ca ma amestec, nefiind moderator, este adevarat ca este inestetic, dar rabufnirea cu plata chiriei nu-si are rostul pentru ca proiectul initial a fost pentru un bloc racordat la sistemul centralizat de termoficare, iar daca cineva , din diverse motive , s-a debransat si a optat pentru centrala de apartament, nu il poate invinui pe nimeni si de nimic.
Croitorul masoara de 3 ori si taie o data! Asa si noi ar trebui sa cumpanim vorbele!
O zi buna!