avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Inca o slujba
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Inca o slujba

Daca lucrez ca jurist de 6 luni cu jumatate de norma,as mai putea lucra undeva cu contract de colaborare dar fara nici o legatura cu domeniul juridic?
Cel mai recent răspuns: PERESCU ANDREEA , Consilier juridic 16:42, 28 Septembrie 2011
Va puteti angaja si in alta parte pe alt post, ca doar n-o sa duceti Colegiului Consilierilor Juridici noul tau CIM si ei sigur nu au activitati de spionaj, eventual sa nu spuneti altor colegi inscrisi la CCJ.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
PERESCU ANDREEA, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ca jurist la firma privata NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, Un absolvent al Facultatii de Drept Al. I. Cuza din Iasi, care a profesat in alt domeniu, se poate angaja in acest moment ca si jurist in cadrul ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre consilier juridic si jurist ? spiridus spiridus Am terminat Facultatea de Drept acum 6 ani, nu am profesat deloc, nu sunt inscrisa in asociatia CCJ, doresc sa ma angajez la o firma, part-time. Cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt foarte derutata un jurist licentiat poate colabora cu contract de munca cu persoane fizice sau juridice ? olden olden BUNA ziua, sunt foarte derutata un JURIST licentiat poate colabora cu contract de munca cu persoane fizice sau juridice legitimatie si decizie de la CCJ ... (vezi toată discuția)