avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot solicita audierea mea ca martor doar intr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot solicita audierea mea ca martor doar intr-un anumit interval orar?

Sunt citata in calitate de martor intr-un proces penal si datorita distantei intre localitatea de resedinta si localitatea unde e procesul, nu pot ajunge la ora la care am fost citata 9,00.
Singurul mod de a ajunge e cu autobuzul si acesta ajunge la ora 10,30 si pleaca la ora 14,30- deci intervalul orar la care as putea fi audiata este intre 10,30 si 14,30.
Legal pot solicita sa fiu audiata in acest interval orar?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:07, 24 Septembrie 2011
Ma bucur ca v-am putut ajuta si pe dvs. si instanta.
Era absurd... dar posibil sa fi venit la proces si cauza sa se fi amanat...din lipsa dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor ContSters206369 ContSters206369 buna --- revin cu o intrebare ---- daca pot sa solicit instantei sa fie citat ca martor in proces . un vecin de parcela . care a vandut o sup de teren ... (vezi toată discuția)
Audiat buna ziua am primit acasa o citatie de la politie in calitate de audiat .nu stiu despre ce e vb are cineva idee ce inseamna pe citatie scrie ca sant chemat ... (vezi toată discuția)
Apelare dosar Martonze Martonze Mâine am termen la judecătorie. Azi apare pe site-ul judecătoriei că avocata reclamantului cere apelul cauzei după ora 13, fiindcă are alte cazuri ... (vezi toată discuția)