avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de hrana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de hrana

Doresc sa stiu care este actul normativ prin care salariatii unei primarii pot primi indemnizatie de hrana
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 16:26, 5 Septembrie 2008
Potrivit Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, salariaţii din cadrul societăţilor comerciale, regiilor autonome şi din sectorul bugetar ( deci si din cadrul primariilor), precum şi din cadru! unităţilor cooperatiste şi al celorlalte persoane juridice sau fizice care încadrează personal prin încheierea unui contract individual de muncă pot primi o alocaţie individuală de hrană, acordată sub forma tichetelor de masă, suportată integral, pe costuri, de către angajator.
ma interesa acordarea unei indemnizatii de hrana sub forma de bani nu de tichete de masa
Am inteles ca nu se mai acorda ticgete de masa personalului din administratia publica
Din cate stiu este singura lege care reglementeaza acest aspect. Dvs. fiind functionar public, cheltuind bani publici, statul poate acorda sau interzice acordarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa mihaiapostoiu mihaiapostoiu am si eu o mica intrebare. dupa codul muncii sunt obligatorii bonurile de masa si daca da va rog sa-mi spuneti si mie legea si art. care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplineasca o firma pentru a acorda tichete de masa angajatilor. Am citi legea 142/1998 - Legea ... (vezi toată discuția)