Buna,
I-am dat in urma cu 2 saptamani suma de 1200 de euro unei persoane sa-mi cumpere o masina pt ca mi-a spus ca atat costa si ulterior am aflat ca el a platit de fapt doar 700 de euro pe respectiva masina restul i-a insusit pt el.intrebarea mea ar fi daca mai pot recupera cumva diferenta asta de bani deorece am vorbit cu vanzatorul si ulterior am aflat ca defapt a platit doat 700 iar eu am platit 1200.nu este inselaciune?multumesc
EXista vreo dovada a intelegerii dvs cu privire la alta suma mai mica ?
Cred ca nu , deci nu prea aveti cum sa dovediti cele aratate , el va afirma daca va fi chemat in fata unui organ ca a respectat intelegerea , iar dvs ca nu ati cunoscut pretul real.
Din nefericire , nu cred ca exista vreo sansa.
Edit later :
Mai este inca o problema , in general , persoanele care se ocupa cu astfel de "afaceri" isi includ in pretul bunului si "comisionul".
Nu cred ca nu cunosteati aceasta , doar ca nu va convine ca acesta este prea mare.
Nu il apar pe cel cu care v-ati "inteles" , ci exsplic o stare de lucruri arhicunoscuta.
De ce nu ati apelat in mod legal la o firma specializata in astfel de activitati ?
Exista vreun document(chitanta) care a fost eliberat de catre vanzator?
Pentru ca daca suma aceea de 700 de euro a fost achitata fara sa se si scrie undeva acest lucru....nu aveti nici macar documente justificatoare.
este un contract intre el si vanzator dar pt suma de 700 si nu 1200.eu am aflat ulterior cand am luat legatura cu proprietarul sa o pot inmatricula.sa trec masina pe numele meu trebuie sa-mi faca direct proprietarul contract de vanzare-cumparare pe numele meu.asa zisa cunostinta a fost un intermediar
Am fost inselat
cocmarin
Buna,am vazut pe forum o poveste similara ca si a mea si v-as ruga daca se poate sa-mi dati ceva sfaturi:
In urma cu o luna am solicitat unei persoane sa-mi ... (vezi toată discuția)