Buna,
I-am dat in urma cu 2 saptamani suma de 1200 de euro unei persoane sa-mi cumpere o masina pt ca mi-a spus ca atat costa si ulterior am aflat ca el a platit de fapt doar 700 de euro pe respectiva masina restul i-a insusit pt el.intrebarea mea ar fi daca mai pot recupera cumva diferenta asta de bani deorece am vorbit cu vanzatorul si ulterior am aflat ca defapt a platit doat 700 iar eu am platit 1200.nu este inselaciune?multumesc
important e daca se poate proba sau nu existenta faptei cu toate elementele ei constitutive...in speta, existenta unei actiuni de inducere in eroare din partea autorului comisa cu intentia de a obtine un folos material care nu i se cuvine
pai daca el a cumparat masina cu 700 nu trebuia sa-mi dea diferenta inapoi pana la 1200.nu asa este legal?deci el s-a incadrat in suma convenita de noi si cu asta basta?restul ii poate baga pur si simplu in buzunar?
intredevar el s-a incadrat in suma de 1500 de euro cat aveam eu dar daca a cumparat-o mai ieftin nu trebuia sa-mi dea diferenta de bani de la 700 la 1200?
poti demonsta ca v-ati inteles sa-ti dea diferenta de bani inapoi in cazul ca masina va fi mai ieftina?...consider ca ai avea mai multe sanse intr-un proces civil...
Am fost inselat
cocmarin
Buna,am vazut pe forum o poveste similara ca si a mea si v-as ruga daca se poate sa-mi dati ceva sfaturi:
In urma cu o luna am solicitat unei persoane sa-mi ... (vezi toată discuția)