avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru infiintare agentie resurse ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru infiintare agentie resurse umane

Stiti cumva unde mai exact trebuie sa intreb daca exista subventii acordate de Fondul European pentru infiintarea unei agentii de resurse umane?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:43, 29 Septembrie 2011
pentru infiintare nu se acorda decat prin programul SRL-D.
ca sa accesati fonduri europene in domeniul RU trebuie sa aveti firma infiintata,acreditata CNFPA si sa gasiti in programul POSDRU axa pe care doriti sa accesati fondurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru organizare cursuri de pregatire profesionala stelach stelach Buna ziua, Un SRL poate accesa fonduri nerambursabile pentru a organiza cursuri de pregatire profesionala? ce conditii trebuie sa indeplineasca si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene zaharia mariana zaharia mariana O societate care are CAEN 7022, nou infiintata, poate acces fonduri europene, in special pe resurse umane?? (vezi toată discuția)
Fonduri posdru florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As vrea sa infiintez o asociatie pentru deschiderea unui centru de limbi straine si informatica pentru copii dintr-o zona rurala. Fiind start-up, ... (vezi toată discuția)