avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare arest preventv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare arest preventv

Buna ziua!
Ar avea sanse un inculpat arestat preventiv sa fie judecat in libertate daca este recidivist sau nici nu se pune problema sa fie eliberat? Care ar fi cele mai argumentate motive pt care nu i-ar da drumul din arest preventiv?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:34, 29 Februarie 2012
Din cate stiu eu nu mai exista astfel de situatii cu depasirea celor 24 de ore si tinerea in stare de arest.
Exista situatii cu infractiuni deosebit de grave si inculpatii pleaca din tara in timpul judecarii propunerii de arestare preventiva.Alegeti ce infractiune vreti si va pot raspunde.
In ce oras se intampla asa ceva?
in gherla cluj, primul proces unde a primit 29 de zile acolo a fost judecat, azi am fost la el in vizita si mi-a spus ca el nici macar nu a stropit cu bere el nu a facut nimic si el a zis ca sa il duca la detectorul de minciuni ca e nevinovat. maine e recursul pt propunerea de arestare preventiva si se va judeca la cluj napoca. speram ca macar aici sa il lase acasa.
V-am spus ca nu poate fi arestat ca a stropit cu bere.
Mergeti si vedeti ce sustine procurorul la recurs.
Aveti dreptul sa fiti in sala de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pt ca a stropit cu bere teodoraoana teodoraoana am revenit cu alte detali despre acest caz, prietenul meu a fost arestat preventiv pt 29 de zile pt ca a stropit cu bere, dar defapt el este nevinovat. el se ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa recidivist Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare: Daca o persoana este recidivista si a fost arestat la aproximativ 2 ani de la eliberarea conditionata , in cazul care decizia ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stancel stancel am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)