avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Director executiv si consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Director executiv si consilier juridic

Buna ziua
Sunt directorul executiv al unei firme de detectivi particulari. Si vreau sa indeplinesc si functia de consilier juridic pt aceeasi firma . Nu sunt sigur daca sunt intr-unul din cazurile de incompatibilitate . As vrea sa stiu daca este posibil si cum se procedeaza , adica trebuie intrgistrat la ITM un nou contract de munca sau se trece doar in fisa postului si atributiile de consilier juridic. Doar mentiune in fisa postului poate fi considerata vechime in functia de consilier juridic?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Manolache , Consilier juridic 16:15, 6 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Atentie ! profesia nu este echivalenta cu functia ! Functia poate fi oricare in cadrul unei firme, conform organigramei, profesia se dobandeste pe baza studiilor facute.
Profesia:consilier juridic->Functia:consilier juridic; sau
Profesia:consilier juridic->Functia: Director departament juridic, sef serviciu juridic-contecncios etc....
este profesia de consilier juridic ? sau este profesie jurist cu functie de consilier juridic ?
sau jurist cu functie de director
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic incompatibil cu functia de director olty olty Buna!sunt angajata la o institutie publica cu personalitate juridica ,in functia de consilier juridic .Recent mi s-a propus sa fiu director din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)
Contestatie itm pentru abilitare andynyul andynyul Buna ziua ! Am terminat un curs post-universitar de Evaluator de risc si audito in domeniul SSM, in cadrul Universitatii din Petrosani, in vederea exercitarii ... (vezi toată discuția)