avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este data incetarii CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este data incetarii CIM

Daca pt. o persoana ccontractul individual de munca expira in 25.09.2011, care este ultima zi lucrata, cu ce data se face incetarea CIM?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 26 Septembrie 2011
Contractul de munca se considera a fi incetat in prima zi nelucrata. De exemplu, daca ultima zi de munca este 28 septembrie, CIM se considera a fi incetat in ziua urmatoare.
daca ultima zi este 25.09, cu 26.09
Dabu Maria a scris:

Daca pt. o persoana ccontractul individual de munca expira in 25.09.2011, care este ultima zi lucrata, cu ce data se face incetarea CIM?

Va multumesc!


Daca este un c.i.m. pe durata determinata, c.i.m. inceteaza de drept la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat ... art.56 lit.i C.mun.

Nu exista niciun text de lege care sa prevada ca data incetarii este ziua urmatoare datei expirarii termenului pentru care a fost incheiat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim perioada determinata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am un angajat cu CIM per. det pana la 31.12.2013. In decizia de incetare voi trece : inceteaza CIM cu 31.12.2013 sau 01.01.2014 ? Eu ... (vezi toată discuția)
Decizie magdaema magdaema Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)