avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Sunt obligat sa platesc la Inspectoratul de Stat in ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Sunt obligat sa platesc la Inspectoratul de Stat in Constructii

Problema este urmatoarea.
Daca o persoana juridica construieste (in acest caz o hala) este obligata sa vireze suma de 0,75% din valoarea fiecarei facturi cu care s-au
achizitionat materialele necesare constructiei, in contul Inspectoratului de Stat in Constructii?
O baza legala va rog, Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:10, 26 Septembrie 2011
art 40 din legea 10/1995 si art 30 din legea 50/1991.
insa taxa este de 0,7 si nu 0,75.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul taxei de 0,1 si 0,7% la isc Adrion3 Adrion3 Buna ziua! Este corect modul de calcul al taxei de 0,1 si 0,7% datorate Inspectoratului de stat in constructii pentru construirea unui imobil raportat la ... (vezi toată discuția)
Taxe inspectoratul de stat in constructii Florescu Madalina Florescu Madalina Buna seara Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire ... (vezi toată discuția)
Taxa de 0,7% conform legii 10/1995-calitatii in constructii bizing bizing este legal ca taxa de 0,7% din valoarea cheltuielilor de executare a constructiilor(art.40 din Legea 10/1995) ce trebuie platita de catre Investitor(persoana ... (vezi toată discuția)