avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... politisti la panda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

politisti la panda

Buna seara,la o intersectie aproape de posta Titan la vreo 10 15 metri intr un scuar stau la panda politisti rutieri in masinile de politie asteptand sa facem greseli,nu sa stea sa dirijeze circulatia,INTREBARE:SE POATE FACE CEVA SA DENUNTAM PANDA?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:40, 26 Septembrie 2011
Asteapta degeaba ca nu veti face greseli.
Nu cred ca se poate face ceva, isi face datoria conform ordinului primit.
eu am fost prins,daca faci la stanga si nu esti putin atent sau pierzi permisul,dar de stat in intersectie nu stau sa dirijeze
Sa nu mai gresiti, sa fiti "putin" mai mult atent si politistii vor sta aiurea in la panda.
Dar atata timp cat se fac greseli, unele cu urmari grave, este bine sa fie cineva care sa le corecteze. Daca exista o regula ea trebuie respectata, si la noi nu numai in afara.
Nu aveti ce sa le faceti pt ca asta este misiunea lor. In urma cu ani pe un DE din Ardeal se postase o macheta de politist care semana cu un politist real si cand il vedeau soferii se comportau cu mai multa atentie. Si atunci nimeni nu a dat in judecata politia rutiera pt ca induce in eroare participantii la trafic.
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis prin posta etien32 etien32 Am si eu urmatoarea patanie. In Bucuresti, stateam la semafor pe o straduta care se intersecta cu splaiul unirii, la culoarea verde. In fata mea intersectia ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v. amenda si permis retinut raym32000 raym32000 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare prioritate la pietoni cu ocazia zilei eroilor a fost inchisa o artera din oras iar ... (vezi toată discuția)
Prioritate corcita? vatafu vatafu Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de modul in care se circula intr-o anumita intersectie din Craiova. Este vorba de asa numita intersectie de la Consul, ... (vezi toată discuția)