avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

Buna ziua,
De curand m-am casatorit si implicit mi-am schimbat si numele,in prezent sunt contabila la o societate si mi-am luat semnatura electronica de la DIGISIGN pe vechiul nume(acum 3 luni nu eram inca casatorita),am intrebat la DIGISIGN si mi-au zis ca din partea lor nu este nici o problema daca nu modific numele dar credeti ca voi intampina probleme la ANAF ?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:01, 29 Septembrie 2011
Cu siguranta nu veti intampina probleme, se poate face dovada schimbarii numelui in baza certificatului de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese agherghina agherghina Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt salariata a unei societati comerciale (care nu are in obiect de activitate contabilitate sau expertiza contabila) care de ... (vezi toată discuția)
Formularul 150 duse liliana duse liliana BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am ... (vezi toată discuția)