avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator?

buna ziua,
am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate distributie de uleiuri auto.
eu am terminat master ASE-contabilitate si audit in institutiile bancare si financiare, am mai lucrat in programul SAGA si vreau sa stiu daca pot sa depun eu declaratiile la anaf, nu avem angajati.vreau sa imi fac si semnatura digitala ca sa le depun online.pt bilant si balanta am nevoie de un contabil autorizat?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 11:44, 7 Ianuarie 2012
mony23 Asociatul unic are dreptul sa se angajeze pe el insusi, administratorul de ce nu?
Firma neavand angajati de ce nu poate sa delege o alta persoan inputernicita sa semneze bilantul? Daca asociatul unic se angajeaza pe el insusi, administratorul se delega pe el insusi sa conduca contabilitatea si intocmeasca, semneze bilantul.
Plus ca pentu o cifra de afaceri de pana la 35 000 euro se aplica contabilitatea simplificata si poate semna bilantul un economist nu obligat un expert.
depinde ce intelegi prin persoana imputernicita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Semnare bilant piciorusm piciorusm Am caliatea de expert contabil dar sotul meu are o societate comerciala.Daca ma angajez la firma lui cu norma de 1ora,pe functa de contabil sef, pot semna ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura rusalim rusalim Am o intrebare;m-am contrazis cu cineva pe tema dreptului de semnatura a b.v.si bilantului contabil.Daca am absolvit fac.de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)