avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura-2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura-2009

buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Topicuri inm 2009

Subiect Raspuns Initiator Vazut Ultimul mesaj

1 candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Du-te la pagina: 1 2 3 4 5 6 7
54 bdm_jus
3477 Autor: ANDREW ADAM
Vineri, 26 Septembrie 2008, 22:25

2 admitere magistratura-2009
Du-te la pagina: 1 2
16 any_eladia
969 Autor: Gavril
Vineri, 26 Septembrie 2008, 20:38

3 Master sau limba straina pt INM 2009 ?
Du-te la pagina: 1 2 3
18 kalula
928 Autor: Gavril
Joi, 18 Septembrie 2008, 18:03

Cei ,ai multi sunt pe primul forum
1 Candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
ANDREW ADAM a scris:

Cum doriti. Daca asa vreti voi, sa fie trei forumuri cu acelasi subiect cand ar putea sa fie numai unul singur.
Cetatenii au obiceiul sa fie precum oile.
De aceea avem atatia de'al de Becali.
Nu Becalizati Romania.
Cati stapani atatea turme. Cati Becali atatia tonti.
Daca ar fi turmele unite si un singur conducator bun, nu ar fi mai bine. Ce ai spune despre asta. Decat multi si prosti mai bine unul si bun.
N-am spus eu ca trebuie sa fiu conducator.
Toti ne consideram conducatori mai mult sau mai putin.
Non Divide et impera !

"unde-s multi puterea creste..." ar fi mai bine pt toti utilizarorii sa-ti inteleaga rational propunerea ta democratica de a supune la vot alegerea forumului pt discutii pe aceeasi tema, pt ca LOGICA ACESTEI INITIATIVE ESTE SA OMOGENIZAM PARERILE FIECARUIA IN LEGATURA CU ACEST SUBIECT INTR-UN TOT UNITAR SI SOLID PT CLARIFICAREA SUBIECTULUI CARE NE INTERESEAZA PE TOTI DEOPOTRIVA-ADMITEREA LA INM DIN 2009! astfel, oricare utilizator, fie nou, fie mai vechi, poate sa se lamureasca vis-a-vis de o problema de care e interesat expres sau poate gasi util pt informarea sa alte raspunsuri ale utilizatorilor!
din propria experienta, fiind utilizator mai nou, mi-am pus intrebarea fireasca la intrarea pe forum: care o fi forumul de discutii cel mai calitativ pt problema care ma intereseaza?- dat fiind faptul ca am vazut abordate mai multe forumuri de discutii pe tema admiterii la inm 2008.
E MAI BINE SA NE SFATUIM SI SA CADEM CU TOTII LA O INTELEGERE, DECAT SA PROCEDAM CA MULTI COMPATRIOTI CARE NU SE PREZINTA LA VOTUL POLITIC PT CA NU SUNT DE ACORD CU CANDIDATII DESEMNATI IN LISTELE PT VOTARE!
Va propun un subiect interesant

Am intocmit un dosar penal pe numele unei ‘persoane juridice de drept public’ (AJOFM Buzau) pentru incalcarea dispozitilor art 246, 247, 248’1, 249, 250, 215 cod penal.
Acest lucru s-a datorat incalcarilor grave ale legislatiei in vigoare care au avut repercusiuni negative asupra cetatenilor comunitatii.
Dosarul este in faza de urmarire, la Organul de Cercetare Penala si va fi solutionat ‘in rem’.
Conform Legii nr. 278 din 04/07/2006 pentru modificarea şi completarea Codului penal, precum şi pentru modificarea şi completarea altor legi, in codul penal se introduce Art. 191.

Art. 191. - Persoanele juridice, cu excepţia statului, a autorităţilor publice şi a instituţiilor publice care desfăşoară o activitate ce nu poate face obiectul domeniului privat, răspund penal pentru infracţiunile săvârşite în realizarea obiectului de activitate sau în interesul ori în numele persoanei juridice, dacă fapta a fost săvârşită cu forma de vinovăţie prevăzută de legea penală.

Astfel, eu trebuie sa ii chem in instanta de judecata ‘in personam‘
Răspunderea penală a persoanei juridice nu exclude răspunderea penală a persoanei fizice care a contribuit, în orice mod, la săvârşirea aceleiaşi infracţiuni."

Persoanele chemate in instanta nu sunt vinovate cu nimic!!!. Principalul vinovat este Directorul institutiei care a impus o astfel de politica oprimanta asupra cetatenilor comunitatii, personaj numit pe criterii politice!!!. Culmea este ca acesta nu poate raspunde cu nimic in instanta, ci numai angajatii, functionarii publici care sunt pe post de obedienti ai sistemului, ‘tapi ispasitori’ in condirtiile in care sunt descoperite abuzuri savarsite cu buna stiinta dar la comanda conducatorului suprem al institutiei.

Intrebarea este in ce stat din lume o persoana juridica de drept public poate raspunde penal si in ce conditii !!!

Ma intereseaza acest lucru pentru a face demersuri in ceea ce priveste modificarea codului penal care a fost prorogat pentru data de 1 sept 2009.
Vreau sa revolutionez dreptul . Doresc sa propun introducerea in codul penal a raspunderii penale a persoanei juridice de drept public pana la un anumit nivel si anume al autoritatilor si institutiilor de la nivel local.
Nu avem alta sansa de a starpi CORUPTIA si ABUZURILE din aceasta tara decat introducerea unor astfel de reglementari.

Statul se apara pe el insusi dar cetatenii cum se pot apara impotriva statului ?

“Important nu este numai sa cunosti legile tarii, ci, mai mult, sa actionezi in privinta redactarii, modificarii si implementarii acelor acte normative care se coreleaza cu activitatea celor care alcatuiesc colectivitatea, spre binele si interesul tau si al colectivitatii din care faci parte, in general.’
incorruptibleman
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2008
ANDREW ADAM, utilizator
interesant subiect, chiar daca nu e nou sub soare...dar tocmai cei care fac legile nu vor sa gandeasca la fel de logic pt ca n-au interes. dee, au si ei treburile lor...de asta se tot taraganeaza oficializarea noului cod penal!B-)...;)
Până la urmă presupun că pe topicul "candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!" vom purta discuţiile despre admiterea INM 2009.:D Mă înşel oare?

Alte discuții în legătură

Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)