ANDREW ADAM a scris:
Cum doriti. Daca asa vreti voi, sa fie trei forumuri cu acelasi subiect cand ar putea sa fie numai unul singur.
Cetatenii au obiceiul sa fie precum oile.
De aceea avem atatia de'al de Becali.
Nu Becalizati Romania.
Cati stapani atatea turme. Cati Becali atatia tonti.
Daca ar fi turmele unite si un singur conducator bun, nu ar fi mai bine. Ce ai spune despre asta. Decat multi si prosti mai bine unul si bun.
N-am spus eu ca trebuie sa fiu conducator.
Toti ne consideram conducatori mai mult sau mai putin.
Non Divide et impera !
"unde-s multi puterea creste..." ar fi mai bine pt toti utilizarorii sa-ti inteleaga rational propunerea ta democratica de a supune la vot alegerea forumului pt discutii pe aceeasi tema, pt ca LOGICA ACESTEI INITIATIVE ESTE SA OMOGENIZAM PARERILE FIECARUIA IN LEGATURA CU ACEST SUBIECT INTR-UN TOT UNITAR SI SOLID PT CLARIFICAREA SUBIECTULUI CARE NE INTERESEAZA PE TOTI DEOPOTRIVA-ADMITEREA LA INM DIN 2009! astfel, oricare utilizator, fie nou, fie mai vechi, poate sa se lamureasca vis-a-vis de o problema de care e interesat expres sau poate gasi util pt informarea sa alte raspunsuri ale utilizatorilor!
din propria experienta, fiind utilizator mai nou, mi-am pus intrebarea fireasca la intrarea pe forum: care o fi forumul de discutii cel mai calitativ pt problema care ma intereseaza?- dat fiind faptul ca am vazut abordate mai multe forumuri de discutii pe tema admiterii la inm 2008.
E MAI BINE SA NE SFATUIM SI SA CADEM CU TOTII LA O INTELEGERE, DECAT SA PROCEDAM CA MULTI COMPATRIOTI CARE NU SE PREZINTA LA VOTUL POLITIC PT CA NU SUNT DE ACORD CU CANDIDATII DESEMNATI IN LISTELE PT VOTARE!