avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie inainte de concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie inainte de concediu prenatal

Am citeva intrebari la care inca nu am gasit raspunsul:

1. cei doi ani de CIC sunt considerati vechime in munca ?
2. sunt insarcinata in 5 luni. daca imi dau demisia, in momentul in care as fi intrat in concediul prenatal, dintr-o functie ocupata 12 luni anterior acestei demisii voi primi indemnizatia de maternitate ?
3. in cazul afirmativ, unde voi merge pentru a-mi ridica banii?
Cel mai recent răspuns: madalina_m , utilizator 13:47, 3 Noiembrie 2010
contractul este si cel de 2 ore pe durata nedeterminata....vor cu acordul ambelor paarti ...pe mine nu m-ar deranja acest lucru dar cei de la cel de al 2 lea loc de munca imi duc concediu medical prenatatpe octombrie la sanatate si apoi din noiembrie sa incetam raporturile de munca ..pot sa imi dau demisia daca sunt in prenatal? sau pe ce motiv ar putea ele invoca defacerea contractuli ..restructurrea postului nu se poate si ele mi-au spus ...
Raportul de munca poate inceta prin acordul partilor sau prin demisie , avand in vedere cele postate de dvs ...
ce inseamna prin acordul partilor ... care este diferenta fata de demisie?este fara preaviz?
In cazul incetarii raportului de munca prin acordul partilor nu se acorda preaviz ... Demisia poate fi cu sau fara preaviz.
la contractul meu de 2 ore mi -am incetat raportul de munca incepand cu 18 octombrie .. prin acordul patilor prenatalul il am tot cu 18 octombrie fiind dus la locul de munca cu 8 ore sa inteleg ca incepand cu 18 oct incedtez la un loc de munca incetez raporturie de munca c
si la cel de al 2 lea cel principal si care ma intereseaza intru in prenatal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului annabela annabela Un barbat dintr-o comunitate de romi a dorit sa intre in concediu de crestere a copilului in locul sotiei care nu are vechimea ceruta de OUG 148/2005. ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca dupa concediu de maternitate erika1980 erika1980 buna ziua, as dori sa intreb si eu pe cineva cum ar trebui sa procedez in cazul meu: in 19 noiembrie mi se termina concediu dematernitate si ar trebui sa ma ... (vezi toată discuția)
Gravida- desfacerea celui de-al doilea contract de munca alta alta Sunt angajata unei institutii de stat, lucrez ca delegata la o fundatie. Ca atare, am un contract pe perioada nedeterminata la institutia de stat ( de la care ... (vezi toată discuția)