avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NUP cu amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NUP cu amenda administrativa

Pot contesta aceasta decizie, amenda nefiind chiar mica? Ce sanse am ? Pot scapa de aceasta amenda sau poate fi mai rau?
Acuzatia e de furt calificat, cu toate ca nu am recunoscut-o de la bun inceput, a fost doar o neatentie. Binenteles, politia considera altfel, fara ca macar sa ma audieze, dosarul era aranjat cu grija.
Art. 10 b1 CPP incadrarea faptei. Acel produs nu era ascuns, dar din graba, fara sa-mi dau seama, am trecut. Se considera furt dupa casele de marcat sau iesirea(portile) din incinta?
In contestatie, trebuie sa ma axez mai mult pe faptul ca n-am avut nici intentia si nici scopul insusirii sau/si pe firma de paza care nu mi-a spus nimic si a profitat de increderea pe care o aveam, un loc frecventat des de mine. Multumesc pentru orice sugestie.

Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
miranda, utilizator
Cel mai recent răspuns: miranda , utilizator 18:09, 5 Ianuarie 2012
Nu are sens sa contestati pentru ca veti pierde.
In trecut oamenii ajungeau la inchisoare pt asa ceva.
In plus,e posibil sa va tina minte procurorul...
Solutia s-a schimbat doar pe jumatate, adica nu s-a terminat, oi fi un caz mai special...
Cu toate ca aparea "fara intentie" peste tot , cercetarea continua la procuror. Dupa scurta intalnire cu justitia, incep sa-mi schimb parerea. Se pare ca pt. omul obisnuit legea se aplica instant, chiar in minus daca "dorim".
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
miranda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda administrativa mihaela1985 mihaela1985 Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, ... (vezi toată discuția)