Pot contesta aceasta decizie, amenda nefiind chiar mica? Ce sanse am ? Pot scapa de aceasta amenda sau poate fi mai rau?
Acuzatia e de furt calificat, cu toate ca nu am recunoscut-o de la bun inceput, a fost doar o neatentie. Binenteles, politia considera altfel, fara ca macar sa ma audieze, dosarul era aranjat cu grija.
Art. 10 b1 CPP incadrarea faptei. Acel produs nu era ascuns, dar din graba, fara sa-mi dau seama, am trecut. Se considera furt dupa casele de marcat sau iesirea(portile) din incinta?
In contestatie, trebuie sa ma axez mai mult pe faptul ca n-am avut nici intentia si nici scopul insusirii sau/si pe firma de paza care nu mi-a spus nimic si a profitat de increderea pe care o aveam, un loc frecventat des de mine. Multumesc pentru orice sugestie.
Nu are sens sa contestati pentru ca veti pierde.
In trecut oamenii ajungeau la inchisoare pt asa ceva.
In plus,e posibil sa va tina minte procurorul...
Solutia s-a schimbat doar pe jumatate, adica nu s-a terminat, oi fi un caz mai special...
Cu toate ca aparea "fara intentie" peste tot , cercetarea continua la procuror. Dupa scurta intalnire cu justitia, incep sa-mi schimb parerea. Se pare ca pt. omul obisnuit legea se aplica instant, chiar in minus daca "dorim".