avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Infiintare si transmitere REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Infiintare si transmitere REVISAL

In HG 500 scrie "(5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator."
Prin urmare persoana care a fost nominalizata trebuie sau nu sa posede atestari/certificari/cursuri in legislatia muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 6 Octombrie 2011
HG, din care ati citat, nu prevede ce calificare profesional atrebuie sa aiba persoana desemnata de angajator pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului.
Prin urmare, persoana desemnata nu trebuie sa aiba obligatoriu un curs de IRU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)
Cine poate completa datele angajatilor in revisal? felisiano felisiano buna ziua as dori sa stiu daca persoana desemnata dintre asociatii unei firme pentru inregistrarea angajatilor in revisal trebuie sa aiba competente speciale? ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)