avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cine poate completa datele angajatilor in revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cine poate completa datele angajatilor in revisal?

buna ziua
as dori sa stiu daca persoana desemnata dintre asociatii unei firme pentru inregistrarea angajatilor in revisal trebuie sa aiba competente speciale? ( ex. curs de IRU)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 14 Octombrie 2013
HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor
Art. 2
......
(5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.
....

Prin urmare, potrivit actului normativ citat mai sus, aceasta persoana nu trebuie sa aiba o anumita calificare sau anumite studii pentru a face asa ceva. Legea nu prevede niciun fel de calificare sau studii pentru o astfel de persoana

Vedeti si aceasta discutie :
www.avocatnet.ro/content/for...



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare si transmitere revisal Bogdan Tulai Bogdan Tulai In HG 500 scrie \"(5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)