avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plata cu card
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plata cu card

as dori sa stiu daca pot sa refuz plata cu pos pentru anumite produse la un magazin.
Cel mai recent răspuns: viorelmirea , utilizator 18:01, 9 Octombrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
nu accept plata cu un card pentru produse din tutun si vreau sa stiu daca sunt totusi obligat sa accept
Atata timp cat magazinul Dvs. este dotat cu POS, nu cred ca puteti impune ce se plateste cu cardul si ce nu. Ati putea avea surpriza de a pierde o parte din clientii fideli pe care ii aveati datorita acestui sistem de plata.
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
ma refer la partea legala in care sa fiu obligat sa incasez cu card daca magazinul este dotat cu pos a tuturor produselor daca clientul cere acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul comerciantilor de a accepta plata cu cardul sub o anumita suma?! Alexs Alexs Buna ziua, As dori sa stiu daca acest lucru este legal. Am citit \"Regulamentul nr. 4 din 13 iunie 2002 privind tranzactiile efectuate prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Obligat sa platesc de minim 10 lei cu cardul Cipri28 Cipri28 Doresc sa stiu daca este legal ca un magazin sa ma oblige sa cumpar de 10 lei cu cardul atata timp cat eu vreau sa cumpar doar o paine de 2.5 lei.Din punctul ... (vezi toată discuția)
Frauda la card.... silviana26 silviana26 Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)